Δελτίο Τύπου Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης 2017

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017, για ακόμη μια χρονιά, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο EcaliClub, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και διπλωματικό κόσμο.

Οι Πρόεδροι του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Αννα Καλλιάνη και Αλέξανδρος Τέρνερ στο χαιρετισμό τους ευχήθηκαν χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο 2018 και ευχαρίστησαν τους χορηγούς της εκδήλωσης.


Στη συνέχεια η
Aντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και μέλος του GlobalAdvisoryBoard του PrincesTrustInternational, Ελισάβετ Φιλιππούλη, ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «GetInto» στην Ελλάδα. H κυρία Φιλιππούλη στον χαιρετισμό της δήλωσε: Το "GetInto" είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα απασχόλησης του PrincesTrustInternational -φιλανθρωπικού οργανισμού που ίδρυσε ο πρίγκηπας Κάρολος το 1976- που στοχεύει στη στήριξη των ανέργων νέων στην αγορά εργασίας μέσω στενών εταιρικών σχέσεων με τον ιδιωτικό τομέα. Επί του παρόντος, το Prince'sTrustInternational παρέχει προγράμματα σε οκτώ χώρες όπως το Μπαρμπάντος, τη Μάλτα και την Ιορδανία και είμαστε ενθουσιασμένοι που στις αρχές του 2018 η Ελλάδα θα ενταχθεί σε αυτό το αναπτυσσόμενο δίκτυο»

Στη συνέχεια, μέλη και φίλοι του Επιμελητηρίου απόλαυσαν τη ζεστή ατμόσφαιρα και το εξαιρετικό μενού του
EcaliClub. H βραδιά έκλεισε δυναμικά μετά τα μεσάνυχτα με χορό στους έντονους ρυθμούς του DJ.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με τις χορηγίες τους οι εταιρείες:


Platinum
Sponsor:
ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ |
EUROPEINSURANCE
ΟΜΙΛΟΣ
PEOPLECERT | PEOPLECERTGROUP
DIAGEOHELLASAE | DIAGEOHELLASSA 
ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ |
KTIMAKIRGIANNI

Gold Sponsor:
LAINAS PRODUCTS | LAINAS PRODUCTS

Supporters:
PwC ΕΛΛΑΔΑΣ | PwC GREECE
PLAISIO COMPUTERS| PLAISIO COMPUTERS

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο THEECALICLUB για την εξαίρετη φιλοξενία και στη STIRIXISGROUP.

FaLang translation system by Faboba