Κατηγορίες ιδιότητας μέλους:

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ιδιότητας μέλους στο Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο:

 

  • Τα κανονικά μέλη πληρώνουν ετήσια τέλη συνδρομής που παρουσιάζονται παρακάτω.
  • sustaining member-small Τα Υποστηρικτικά Μέλη κάνουν μια ειδική συνεισφορά για την περαιτέρω ανάπτυξη του Επιμελητηρίου πληρώνοντας ακριβότερη συνδρομή για την γενναιόδωρη στήριξη τους. Στα υποστηρικτικά μέλη προσφέρονται επιπλέον οφέλη. Οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να κάνει αίτηση για να γίνει υποστηρικτικό μέλος του Επιμελητηρίου.
  • Η επιλεξιμότητα για τη θέση των Πτυχιούχων Συνδεδεμένων Μελών ισχύει για άτομα που αποφοίτησαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η ιδιότητα των πτυχιούχων συνδεδεμένων μελών διαρκεί για μια περίοδο πέντε χρόνων από τη στιγμή της αποφοίτησης, μετά το πέρας της οποίας τα άτομα θα πρέπει να αποκτήσουν την ιδιότητα του κανονικού μέλους. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για την ιδιότητα του πτυχιούχου συνδεδεμένου μέλους, συμπληρώστε μόνο τα σχετικά πεδία της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης.

Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε στα πεδία επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου & φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γενικός διευθυντής, τύπος επιχείρησης κ.λπ. θα δημοσιευθούν στον Κατάλογο Μελών και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, όντας κατ' αυτόν τον τρόπο διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τους αναγνώστες του Καταλόγου και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

FaLang translation system by Faboba